Politieke avond met Frits Bolkestein in Dordrecht

donderdag 16 mei 2013 op Het Energiehuis te Dordrecht om 20:00

Beste partijgenoten,
Op donderdag 16 mei 2013 organiseert de VVD Kamercentrale Dordrecht een bijzondere politieke avond met voormalig Eurocommissaris Frits Bolkestein en Joshua Livestro, columnist en voormalig medewerker kabinet-Bolkestein. De avond vindt plaats in het Energiehuis te Dordrecht.
 
Frits Bolkestein is de eerste spreker. De voormalig partijleider van de VVD en Eurocommissaris zal in zijn inleiding aangeven hoe de Europese Unie, in zijn visie, vorm moet worden gegeven. Onder meer gaat hij in op de taken en in het bijzonder de euro en de interne Europese markt. 
Joshua Livestro is bekend als hoofdredacteur van de weblog Dagelijksestandaard.nl met actueel politiek nieuws wereldwijd en als columnist bij onder andere De Telegraaf. Livestro geeft eveneens zijn visie op Europa en gaat daarbij in op het innovatiebeleid van Europa in relatie tot het bedrijfsleven in de regio Drechtsteden.
 
Na afloop van de lezing zal er de gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.
 
De discussieavond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal in het Energiehuis te Dordrecht (Noordendijk 148) geopend. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen.
 
Met vriendelijke groet,
Richard Korteland
Voorzitter VVD KC Dordrecht
 
PS: parkeren kan op het parkeerterrein bij het Energiehuis en is gratis. U dient wel bij de parkeerautomaat een kaartje te halen (druk bij automaat direct op de groene knop).

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap