Ondernemersavond

maandag 5 september 2016 op lokatie Het Arsenaal in Nieuwpoort om 19:30

Graag nodigen de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard u, als ondernemer, uit voor een gezamenlijke ondernemersavond van Giessenlanden en Molenwaard op maandag 5 september.

Het thema van de avond is ‘Meerwaarde samenwerking Giessenlanden en Molenwaard

De avond start om 19:30 uur in het Arsenaal, Buitenhaven 11, 2965 AD in Nieuwpoort. De inloop is vanaf 19:00 uur. Uiterlijk 22:00 uur eindigt de bijeenkomst.

In gesprek
Tijdens deze avond willen wij graag met u in gesprek over een mogelijke meerwaarde van fusie tussen Giessenlanden en Molenwaard. We zijn benieuwd naar uw ideeën en beelden hierbij. Wat is bijvoorbeeld de eerste gedachte die bij u op komt als u als ondernemer denkt aan een fusie tussen beide gemeenten? En welke kansen of zorgpunten ziet u? Bart Toonen, ondernemer, begeleidt een korte vragenronde over dit thema.

Gastsprekers
De avond wordt ingeleid door twee gastsprekers: de heer D. den Hartog, ondernemer/directeur van Den Hartog b.v. uit Groot-Ammers en professor J. Lucassen, bijzonder hoogleraar Internationale en Comparatieve Sociale Geschiedenis, Vrije Universiteit Amsterdam. Zij zullen hun visie geven op het thema van de avond. Na afloop van het programma is er uiteraard ruim de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Vervolg
De ondernemersavond maakt deel uit van een onderzoek naar de mogelijke meerwaarde van een fusie tussen de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard. In het najaar van 2016 worden de uitkomsten van het totale onderzoek ter besluitvorming voorgelegd aan beide gemeenteraden. Meer informatie hierover vindt u op www.hetgesprekwaard.nl.

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap