Bestuur

Bestuur VVD netwerk Molenlanden

Tijdens de oprichtingsvergadering van 28 november 2016 hebben leden van zowel VVD afdeling Giessenlanden als Molenwaard besloten zich per 31 december 2016 op te heffen. Hiervoor in de plaats komt het nieuwe netwerk ‘VVD netwerk Alblasserwaard’ dat per 1 januari 2017 officieel is gestart. Tijdens de najaarsledenvergadering van 1 november 2017 is besloten om de naam te wijzigen in VVD netwerk Molenlanden.
 
Het nieuwe lokale VVD netwerk is toegankelijk voor iedereen die onze liberale idealen deelt. Een verzamelplaats voor alle liberaal denkenden in de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard en straks voor de nieuwe fusiegemeente Molenlanden.
 
Het VVD netwerk heeft een actief bestuur dat met kracht opkomt voor de belangen van de inwoners van Giessenlanden en Molenwaard, door het verwezenlijken van de liberale gedachte in onze locale samenleving t.w. een twintigtal kernen; Arkel, Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Goudriaan, Groot-Ammers, Hoogblokland, Hoornaar,  Kinderdijk, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Noordeloos, Ottoland, Schelluinen, Steefkerk en Wijngaarden.
Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap