Giessenlandse politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over lokale Giessenlandse onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6

Ereburgerschap voor Jan de Groot

Giessenlandse politiek; geplaatst op maandag 17 december 2018

Op maandag 17 december is Jan de Groot benoemd tot Ereburger van de gemeente Giessenlanden. Hij ontvangt deze titel als dank voor de zeer uitzonderlijke wijze waarop hij zich heeft ingezet voor de gemeenschap van Giessenlanden.

Lees meer

Burgemeester Ten Kate neemt per 1 mei afscheid van Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op woensdag 7 maart 2018 door Fractievoorzitter

Burgemeester Werner ten Kate heeft zijn ontslag ingediend bij de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, per 1 mei 2018. Na bijna vijf jaar waarnemend burgemeester van de gemeente Giessenlanden te zijn geweest.

Lees meer

Weer terug

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 18 juni 2017

Het kan raar lopen. Drie jaar geleden bij mijn afscheid als wethouder ging ik er zonder meer vanuit dat dit mijn laatste betaalde functie was geweest.

Lees meer

Kadernota 2018-2021: een samenleving in buitengewone conditie

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 3 juni 2017 door Fractievoorzitter

Het gevoerde financiële beleid van de laatste jaren heeft geresulteerd in een sluitende (meerjaren) begroting. De gemeente heeft eenmalig geïnvesteerd in duurzame projecten voor de kernen door gebruik te maken van de reserves.

Lees meer

Uitnodiging voor arenadebat omgevingsvisie

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 6 september 2016

Het eerste arenadebat is een discussiebijeenkomst waarbij u van harte welkom bent. Deze vindt plaats op 13 september van 19.00 – 22.00 uur in zalencentrum ’t Bruisend Hart, Dirk IV-plein in Hoornaar. Komt u ook?

Lees meer

Gemeente Giessenlanden ontwikkelt omgevingsvisie met samenleving

Giessenlandse politiek; geplaatst op donderdag 21 april 2016

De gemeente Giessenlanden is gestart met het ontwikkelen van een omgevingsvisie. Deze visie beschrijft de gewenste toekomst van de woon, werk en leefomgeving van onze dorpen en het buitengebied.

Lees meer

Melding direct doorgeven via app

Giessenlandse politiek; geplaatst op donderdag 10 september 2015

De gemeente Giessenlanden heeft een gemeente app. Inwoners van Giessenlanden kunnen via de app direct meldingen doorgeven en eenvoudig een afspraak maken

 

Lees meer

Kadernota 2016-2020: op weg naar een toekomstbestendige gemeente

Giessenlandse politiek; geplaatst op maandag 29 juni 2015

Na een lange tijd van bezuinigingen hebben we het punt bereikt dat we kunnen zeggen dat we voor langere tijd een sluitende begroting hebben. Daarvoor hebben we veel en soms pijnlijke keuzes moeten maken, ook in de eigen organisatie. Een zorgpunt is nog de grote mate van onzekerheid op het sociale domein.

Lees meer

Bert Snoek stopt als wethouder Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 18 november 2014

Wethouder Bert Snoek heeft zijn ontslag aangeboden als wethouder bij de gemeente Giessenlanden. Hij is tot de conclusie gekomen dat het werk als wethouder voor hem niet te combineren is met zijn baan bij de rijksoverheid.

Lees meer

GiessenlandenNet en de ontbrekende 70.000 meter glasvezel

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 28 september 2014

Volgens kabelexploitant Ziggo is overstappen naar het nog aan te leggen glasvezelnetwerk van GiessenlandenNet niet nodig. Wethouder Bert Snoek moest er donderdagavond om glimlachen. "Met deze campagne probeert Ziggo haar eigen zwakte te verdoezelen."

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap