Landelijke politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over de landelijke VVD politiek. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst van het desbetreffende bericht.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6

70 jaar VVD in beeld

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 19 januari 2018

Op 24 januari bestaat de VVD 70 jaar! Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van onze vereniging heeft het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen in samenwerking met de VVD een bijzondere website ontwikkeld.

Lees meer

Kabinet-Rutte III

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 21 oktober 2017

De afgelopen dagen werd er volop gespeculeerd. Wie zijn de bewindspersonen van kabinet-Rutte III? Nu zijn de namen bekend!

Lees meer

Mark Rutte, het is zover: er is een regeerakkoord!

Landelijke politiek; geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017

Het is een akkoord geworden waar ik enthousiast over ben. Er gaat veel geld naar onderwerpen die wij als VVD belangrijk vinden. Met dit akkoord gaan alle groepen erop vooruit.

Lees meer

Het VVD-Hoofdbestuur draagt Christianne van der Wal voor als voorzitter

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 30 september 2017 door Bestuur

Het Hoofdbestuur van de VVD heeft deze week Christianne van der Wal voorgedragen aan de leden als nieuwe partijvoorzitter. Volgens het bestuur is Christianne na een uitvoerige sollicitatieprocedure naar voren gekomen als de kandidaat die het allerbeste in staat is om met haar enthousiasme en haar ervaring de partij een nieuwe fase in te leiden. 

Lees meer

Het Oekraïne-verdrag

Landelijke politiek; geplaatst op vrijdag 16 december 2016

"Leiderschap is moeilijke keuzes maken. Ook als dat je niet populair maakt.  Ik heb alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat recht is gedaan aan de Nederlandse nee-stem. En tegelijkertijd ervoor gezorgd dat onze veiligheid niet in gevaar komt."

Lees meer

Volgende week woensdag is het zover: het referendum

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 2 april 2016

U krijgt in uw omgeving vast veel vragen hierover. En waarschijnlijk heeft u zelf ook vragen over de inhoud van het referendum. Ons standpunt is glashelder: wij zijn voor. Hieronder leest u waarom.
 

Lees meer

VVD "We gooien de luiken open"

Landelijke politiek; geplaatst op maandag 26 oktober 2015 door Bestuur

In de komende weken is er door heel Nederland een aantal bijeenkomsten georganiseerd waar partijvoorzitter Henry Keizer uitleg geeft. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 november in Rotterdam zal e.e.a. uitgebreid besproken worden.

Lees meer

Belangrijke stappen aanpak migratie

Landelijke politiek; geplaatst op maandag 19 oktober 2015

Premier Rutte: "Het probleem waar we voor staan is groot, ingewikkeld, internationaal en veel koppig. Daarom pleit Nederland consequent voor een én-én-én-aanpak.
 

Lees meer

Grenzen aan de opvang

Landelijke politiek; geplaatst op zaterdag 10 oktober 2015

Onze Tweede Kamerfractie heeft een plan gepresenteerd om duidelijke grenzen te stellen aan de opvang van vluchtelingen U leest er hieronder meer over.

Lees meer

Het herstel zet door

Landelijke politiek; geplaatst op donderdag 17 september 2015

Anders dan veel partijen voorspelden is de economie niet kapot bezuinigd, maar op orde gebracht. Al die hervormingen en al die bezuinigingen waren nodig om Nederland de zekerheid te geven dat onze sociale voorzieningen niet alleen voor ons, maar straks ook voor onze kinderen beschikbaar zijn.
 

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap