Dossier Giessenburg

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over dit onderwerp. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3

Partijen ondertekenen aannemingsovereenkomst Sporthal Giessenburg

Dossier Giessenburg; geplaatst op zondag 23 december 2018

Donderdag 20 december ondertekenden de gemeente Giessenlanden en bouwonderneming Stout B.V. de aannemingsovereenkomst voor de bouw van de sporthal in de activiteitenzone Giessenburg. De ontwerpfase is afgerond en er kan gestart worden met de bouw van de nieuwe Sporthal in Giessenburg.

Lees meer

Woonzorgproject Giessenburg

Dossier Giessenburg; geplaatst op zondag 27 maart 2016

Omnivera GWZ heeft een aangepast en verbeterd schetsplan voorgelegd voor woonzorgproject ‘De Groene Wei’ in Giessenburg. Dit alles heeft te maken met de gewijzigde wetgeving voor de corporaties.

Lees meer

Activiteitenzone Giessenburg

Dossier Giessenburg; geplaatst op vrijdag 24 juli 2015

Vertrekpunt voor het haalbaarheidsonderzoek is het initiatiefplan zoals dit in het kernplan is geformuleerd, inclusief commerciële voorziening. De meerwaarde van de bundeling van functies komt hierbij aan de orde, evenals het gezamenlijk gebruik van parkeerplaatsen, ontsluitingswegen en dergelijke.

Lees meer

College Giessenlanden, Onderzoek recreatieparken Giessenburg afgerond

Dossier Giessenburg; geplaatst op woensdag 10 september 2014

UITSTEL! De gemeente Giessenlanden heeft opnieuw uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van herbestemming van recreatieparken De Giessenburg en De Bilderhof.

Lees meer

Gezondheidspark Giessenburg gaat niet door

Dossier Giessenburg; geplaatst op vrijdag 8 februari 2013

Zowel ondernemers, zwembadstichting als gemeente betreuren het dat het oorspronkelijke plan niet uitgevoerd kan worden. Het plan was een goed burgerinitiatief om het zwembad langer open te houden.

Lees meer

Bestuur CPW, “Herbestemming parken levert geld op en kost gemeente geen cent”

Dossier Giessenburg; geplaatst op woensdag 18 januari 2012

Tijdens de Raadsinformatieavond van de Gemeente Giessenlanden op donderdag 12 januari 2012 heeft de Commissie Permanent Wonen (CPW) Giessenlanden, naar aanleiding van de door de VVD fractie gestelde vragen aan het college van B&W gebruik gemaakt van het inspreekrecht.

Lees meer

Meerderheid voor handhavingtraject recreatiewoningen

Dossier Giessenburg; geplaatst op vrijdag 27 mei 2011

De Giessenlandse wethouder Jan de Groot is bereid in gesprek te gaan met de Commissie Permanent Wonen. “Maar niet om te onderhandelen”, gaf hij de gemeenteraad donderdagavond nadrukkelijk mee.

Lees meer

Permanente bewoning ‘hoofdpijndossier’

Dossier Giessenburg; geplaatst op zaterdag 21 mei 2011

Het Giessenlandse college wil dit jaar en volgend jaar 40.000 euro extra van de gemeenteraad om adequaat te kunnen optreden tegen de permanente bewoning van recreatiewoningen op De Bilderhof en De Giessenburg in Giessenburg.

Lees meer

Akkoord over kleiner dakopschrift

Dossier Giessenburg; geplaatst op donderdag 18 november 2010

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden stemt in met het verzoek van Joop van Ooijen om de daktekst 'Jezus redt' zodanig aan te mogen passen dat deze niet meer in strijd is met de welstandseisen.

Lees meer

Nieuwe brandweerwagen voor Giessenburg

Dossier Giessenburg; geplaatst op vrijdag 16 juli 2010

Het brandweerkorps van Giessenburg heeft een vervanger voor de trouwe Daf 1700 tankautospuit die liefst zestien jaar dienst heeft gedaan. Het korps heeft nu de beschikking over de nieuwe MAN TGM 15.240.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap