Column Ad van Duin, ‘Cuba aan de Noordzee’

Mening(en) van geplaatst op zaterdag 11 augustus 2012 door Ad van Duin

Trefwoorden: column, economie, tweede-kamerverkiezingen

 

‘Cuba aan de Noordzee’

Onze landelijke politiek profileert zich meer en meer om burgers naar de mond te praten. Een casino met wensmachines lijkt het wel eens te worden. Partijen aan de flanken van het politieke spectrum beloven en roepen veel dat zij niet waar kunnen maken. Men speelt met vuur, waaraan wij allen weleens onze vingers kunnen gaan branden. Dromen; dat mag een ieder, maar onze kwetsbare economie inzetten voor proletarische vormen van ‘ego politiek’ geeft onze burgers echt geen duurzame oplossing.
 
Laten we dit met z’n allen toe en verheffen wij ons stemrecht tot een meting van ontevredenheid? Samenwerken en maatschappelijke cohesie zijn de ingrediënten om sociaal te kunnen zijn en blijven. Daarvoor hebben we wel een gezonde economie nodig. Polderen met de traditionele middenpartijen is nu meer dan gewenst om onze economie toekomstbestendig te maken.
 
Onze economie is in een kwetsbare fase tussen groei en krimp. Het conjunctuurbeeld is somber. De eurocrisis en de verzwakte Europese economie hebben een grote impact op onze open economie. De focus van een volgend kabinet moet primair het versterken van onze economie worden.

Sentiment of stabiliteit

Ons Nederland aan de Noordzee - het beste en leukste landje op deze aardbol - willen wij toch niet verkwanselen aan mediagenieke stemmentrekkers van partijen zonder ervaren bestuurders!
 
 
 
 
 
 
 
 Ad van Duin, VVD Raadslid
 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Column Ad van Duin, ‘Cuba aan de Noordzee’' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap