Column van lijst2 GR2010: Herrie op de A15

VERKIEZINGEN geplaatst op donderdag 7 januari 2010

Trefwoorden: geluidsscherm, investeren

Herrie op de A15
 
Het is goed toeven in de dorpen in de gemeente Giessenlanden.
Er zijn kwalitatief goede woningen, er is een bloeiend verenigingsleven en er zijn prima voorzieningen. En niet te vergeten onze mooie polderlandschappen! Wat zeker zo belangrijk is: er wordt niet achterover geleund.
Giessenlanden ontwikkelt zich volgens de eisen van de tijd, dat wil zeggen: woningbouw, een nieuw centrum voor Arkel, een 2e ontsluitingsweg in hetzelfde dorp, brede scholen, woon-zorgcomplexen en het plan ‘sportpark Giessenburg’.
 
Maar daar staat NIETS
Er wordt dus veel gedaan aan de leefbaarheid van de dorpen. Eén kern heeft het in die leefbaarheid echter zeer moeilijk.
Door de ligging van hun dorp hebben de bewoners veel hinder van de Betuwelijn, de MerwedeLingelijn, de provinciale weg naar Schoonhoven, de waterzuivering en vooral de A15. Er is gewoon te veel lawaai en dat is een bron van ergernis.
Is het niet vreemd, dat vanaf Dordrecht en tot en met Gorinchem, er wél een geluidsscherm staat als er sprake is van bebouwing? Ter hoogte van Schelluinen staat NIETS.
 
Een Geluidsscherm
De gemeente Giessenlanden heeft het woningbedrijf verkocht. Daar waren ook Schelluinse huizen bij; de verkoop heeft miljoenen opgebracht. We investeren in de leefbaarheid van de kernen van Giessenlanden en dus mag Schelluinen hierbij niet vergeten worden!
De Giessenlandse VVD wil zo spoedig mogelijk een geluidsscherm langs de A15 bij Schelluinen! Dat is duidelijk!
 
 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Column van lijst2 GR2010: Herrie op de A15' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap