Column van lijst 2 GR2010: De webmaster en de kiezer

VERKIEZINGEN geplaatst op donderdag 18 februari 2010

Trefwoorden: promotie, webmaster

De webmaster en de kiezer

Op 3 maart bepalen de inwoners hoe de gemeenteraad voor de periode 2010-2014 wordt samengesteld. Evenals andere partijen besteedt de VVD Giessenlanden veel tijd aan de promotie van haar kandidaten en haar programma. Daarin staat omschreven wat de uitgangspunten van de partij zijn en welke plannen zij in de genoemde nieuwe periode wil uitvoeren. Het uitgangspunt daarbij is dat er nooit meer geld uitgegeven mag worden dan verantwoord is. Een ander duidelijk criterium is dat de lasten voor de burgers niet verzwaard mogen worden. Kortheidshalve gezegd mag de gemeente Giessenlanden, volgens de VVD, niet verder springen dan haar polsstok lang is. Als betrouwbare partner in het lokale bestuur houdt de VVD Giessenlanden vast aan dat standpunt.


Lang niet altijd wordt voldoende beseft hoe groot het voorrecht is dat we in een vrij land wonen, waarin iedereen in vrijheid haar of zijn stem kan uitbrengen.
Politieke partijen, ook in Giessenlanden, proberen op allerlei manieren voor het voetlicht te treden. Met de manier van stemmen (het rode potlood in plaats van de computer) gaan we terug in de tijd, maar met het maken van reclame worden de nieuwe mogelijkheden in de media benut. De VVD Giessenlanden heeft inmiddels al een flink aantal jaren een actieve website (www.vvdgiessenlanden.nl) die veel wordt gelezen. Dankzij de grote inzet van webmaster Ad van Duin uit Schelluinen (nummer 5 op de VVD-lijst) kan de VVD aan de lezer/kijker een erg actuele nieuwsbron bieden. Er wordt wel eens met een jaloerse ondertoon over deze VVD-site gesproken. Dat is begrijpelijk. De VVD Giessenlanden is blij met de grote -vrijwillige - inzet van Van Duin. Wie de sites van andere partijen in de regio bekijkt, komt tot de conclusie dat er meer aandacht aan besteed zou moeten worden. Je moet in dat geval wel de mensen hebben.
Het zal ook deze keer weer blijken dat de redacties van lokale kranten veel aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen besteden. De VVD Giessenlanden is, het is al opgemerkt, via haar website vvdgiessenlanden.nl bereikbaar. Wie geen gebruik kan maken van het internet kan bellen met lijsttrekker Jan de Groot tel. 0183-581202.
De VVD Giessenlanden staat voor u klaar. Dat is duidelijk!

Lijst 2 GR2010


Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap