Hoge VVD onderscheiding voor vertrekkende bestuursleden

van het Bestuur geplaatst op dinsdag 29 november 2016 door Bestuur

Trefwoorden: thorbeckepenning

Op maandag 28 november jl. tijdens de oprichtingsvergadering van het ‘VVD netwerk Alblasserwaard’ hebben de aftredende bestuursleden de heren Huig van IJzeren, Peter Kwakernaak en Kees Kooijman een hoge landelijke onderscheiding mogen ontvangen. De afgevaardigde van het landelijk VVD bestuur mevrouw Christianne van der Wal heeft aan alle drie de heren, voor hun jarenlange onbezoldigde inzet, de Thorbeckepenning uitgereikt.
 
 
De heer Huig van IJzeren heeft zich 48 jaar ingezet voor de VVD. De door hem uitgeoefende functies zijn:
Sinds 1968 in bestuur afdeling Arkel als penningmeester
Vanaf 01-01-1986 tot 31-12-2016 penningmeester afd. Giessenlanden.
Met name voor de in omvang grote afdeling Giessenlanden heeft de heer Van IJzeren enorm veel werk verzet. Niets was te veel voor Huig, borden plaatsen tijdens verkiezingen, ze schilderen etc. Daarnaast is hij jarenlang lid van de steunfractie geweest in zowel Arkel als later in Giessenlanden. Ook voor de fusie met Molenwaard heeft hij veel werk verzet.
 
De heer Peter Kwakernaak heeft zich 35 jaar ingezet voor de VVD. De door hem uitgeoefende functies zijn:
Sinds januari 1981 tot en met 31 december 2011, afwisselend voorzitter en secretaris van de afdeling Liesveld.
Vanaf 1 januari 2012 tot en met medio november 2013, voorzitter van de afdeling Molenwaard.
Vanaf medio november 2013 tot en met 31 december 2016, secretaris van de afdeling Molenwaard.
Vanaf januari 1981 tot en met 31 december 2016, lid van de steunfractie van de VVD in achtereenvolgens de gemeente Liesveld en Molenwaard.
Naast deze bestuursfuncties heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de VVD afdeling Molenwaard en het nieuwe lokaal VVD netwerk Alblasserwaard. Ook heeft de heer Kwakernaak bij alle verkiezingen sinds januari 1981 een belangrijke stimulerende, ondersteunende en uitvoerende rol gespeeld.
 
De heer Kees Kooijman heeft zich 32 jaar ingezet voor de VVD. De door hem uitgeoefende functies zijn:
Sinds 1984 in bestuur afdeling Schelluinen/Giessenburg.
Vanaf 01-01-1986 tot 31-12-2016 bestuurslid afdeling Giessenlanden.
Met name voor de werkzaamheden rondom verkiezingen heeft de heer Kooijman altijd veel werk verzet. Denk hierbij aan maken/plaatsen/ophalen/opslaan en onderhouden van de vele verkiezingsborden.
 
Tijdens de druk bezochte vergadering waren leden van zowel VVD afdeling Giessenlanden als Molenwaard aanwezig. Beide afdelingen hebben besloten zich per 31 december 2016 op te heffen. Het nieuwe netwerk ‘VVD netwerk Alblasserwaard’ zal per 1 januari 2017 officieel starten.
Het nieuwe lokale VVD netwerk is toegankelijk voor iedereen die onze liberale idealen deelt. Een verzamelplaats voor alle liberaal denkenden in de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard en straks voor de nieuwe fusiegemeente.
 
VVD netwerk Alblasserwaard

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Hoge VVD onderscheiding voor vertrekkende bestuursleden' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap