70 jaar VVD in beeld

Landelijke politiek geplaatst op vrijdag 19 januari 2018

Trefwoorden: dnpp, jubileum

Op 24 januari bestaat de VVD 70 jaar! Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van onze vereniging heeft het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) van de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met de VVD een bijzondere website ontwikkeld. De website geeft een prachtige weergave van onze partijgeschiedenis.

De VVD is de eerste partij waarvan het DNPP de geschiedenis op deze manier digitaal in beeld heeft gebracht. Op de website zijn meer dan 25.000 gedigitaliseerde documenten terug te vinden, waaronder niet alleen veel foto’s, partijdocumenten (zoals verkiezingsprogramma’s), jaargangen van de ledenbladen maar ook campagnemateriaal en honderden VVD-affiches.

Het resultaat is op 24 januari 2018 vanaf 12.00 uur te bekijken via https://vvd-digitaal.dnpp.nl  Na de lancering zal de site door het DNPP regelmatig worden aangevuld met nieuw materiaal. De website is voor iedereen toegankelijk.

Reacties op '70 jaar VVD in beeld' (0)