De kiezer aan het woord

VERKIEZINGEN geplaatst op dinsdag 6 maart 2018 door Ad van Duin

Trefwoorden: gr2018, vvd molenlanden

 
 

           'De Kiezer aan het woord'

 
 
In maart en april 2018 worden er vier bijeenkomsten ‘De kiezer aan het woord’ georganiseerd in Giessenlanden en Molenwaard. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de kiezer gevraagd zijn/haar ideeën en wensen te vertellen aan de hand van stellingen, die besproken worden. Op deze manier wil de VVD Molenlanden erachter komen wat er leeft onder de inwoners van het toekomstige Molenlanden. Bij de bijeenkomsten is iedereen welkom. Men hoeft dus geen lid te zijn van de VVD. 
 

Voorzieningen

De vier bijeenkomsten hebben allen een eigen thema. De eerste bijeenkomst is op maandag 19 maart 2018 om 20.00 uur in De Til in Giessenburg. Tijdens deze bijeenkomst zal er aan de hand van stellingen gesproken worden over voorzieningen als winkels, gezondheidscentra, sportvoorzieningen en scholen. Stellingen, die tijdens deze avond onder andere besproken worden, zijn “als mensen een voorziening willen in het dorp, dan moeten ze zelf de handen uit de mouwen steken” en ”in iedere kern zou er een geldautomaat, een supermarkt, een sportzaal en een huisarts moeten zijn. Desnoods verhogen we de belasting om dit mogelijk te maken“.
 

Ondernemers

Op dinsdag 27 maart 2018 is er voor de ondernemers uit Giessenlanden en Molenwaard in De Spil in Bleskensgraaf om 20.00 uur de bijeenkomst ‘De ondernemer aan het woord’. De ondernemers zullen gevraagd worden te reageren op stellingen als “de gemeente is voor mij en mijn bedrijf een zeer aantrekkelijke locatie” en “de gemeente zou wat ruimhartiger moeten meedenken met mijn (uitbreidings)plannen”.
 

Bijeenkomsten in April

In april 2018 zal er een bijeenkomst voor jongeren zijn. Ook zal er in die maand een bijeenkomst aangaande ouderen en zorg plaatsvinden.  Aan de hand van de input van deze vier bijeenkomsten zal de VVD Molenlanden het verkiezingsprogramma schrijven. Meer informatie over de bijeenkomsten is te vinden op de nieuwe website van de VVD Molenlanden: www.vvdmolenlanden.nl

 


 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'De kiezer aan het woord' (0)

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap