Uitnodiging voor: ‘De kiezer aan het woord’

VERKIEZINGEN geplaatst op dinsdag 13 maart 2018

Trefwoorden: uitnodiging, van de pr commissie

Wij, de PR commissie VVD Molenlanden, nodigen u van harte uit voor de bijeenkomsten 'De kiezer aan het woord', die wij in maart en april 2018 organiseren in de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard. Deze bijeenkomsten organiseren wij om input op te halen voor het verkiezingsprogramma. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Tijdens de bijeenkomsten horen wij graag uw ideeën aan de hand van stellingen, die besproken worden. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden.

Data en locaties voor de 4 bijeenkomsten zijn:
  • Bijeenkomst 'Voorzieningen' op maandag 19 maart 2018 om 20.00 uur in De Til in Giessenburg,
  • Bijeenkomst 'De ondernemer aan het woord' op dinsdag 27 maart 2018 om 20.00 uur in De Spil in Bleskensgraaf,
  • Bijeenkomst 'De jongere aan het woord' op vrijdag 13 april 2018 om 21.00 uur in jeugdhonk De Oude Boerderij in Bleskensgraaf,
  • Bijeenkomst 'Ouderen en zorg' op zaterdag 14 april 2018 om 14.30 uur in Het Bruisend Hart in Hoornaar.

Meer informatie over deze bijeenkomsten kunt u lezen op onze nieuwe website: www.vvdmolenlanden.nl

Reacties op 'Uitnodiging voor: ‘De kiezer aan het woord’' (0)