Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

Peter van den Bosch kandidaat voor Waterschap Rivierenland

VERKIEZINGEN; geplaatst op maandag 16 februari 2015 door Bestuur

Tegelijkertijd met de Provinciale Staten verkiezingen zijn er op 18 maart verkiezingen voor uw waterschapsbestuur. Namens de VVD is Peter van den Bosch, uit Giessenburg, kandidaat voor het bestuur van Waterschap Rivierenland.

Lees meer

GiessenlandenNet: “Aantal deelnemers glasvezel biedt perspectief”

Dossier Samenwerken; geplaatst op dinsdag 16 december 2014

15 december is voorbij. Op die datum streefden we naar 51% deelname voor glasvezel in Giessenlanden. Dat percentage is nog niet behaald. Toch zijn we als stichting niet ontevreden. Ruim 30% heeft zich inmiddels wel ingeschreven.

Lees meer

Interview met onze nieuwe wethouder Teus van Houwelingen

Mening(en) van; geplaatst op maandag 15 december 2014

Giessenlanden heeft per 11 december een nieuwe VVD-wethouder: Teus van Houwelingen, als opvolger van Bert Snoek. Hij woont midden in de polder tussen Noordeloos, Hoornaar en Hoogblokland. Teus zat sinds 2010 in de gemeenteraad, waar zijn plaats nu is ingenomen door Bert Snoek.

Lees meer

Onderzoek naar een nieuwe gemeente ‘Land van Arkel tot Kinderdijk’

Molenlanden (herindeling); geplaatst op maandag 15 december 2014

Politiek Giessenlanden sprak zich donderdagavond unaniem uit voor een onderzoek naar een fusie met Molenwaard. Nu Giessenlanden, Gorinchem, Molenwaard en Hardinxveld-Giessendam er onderling niet uit zijn gekomen, gaat Giessenlanden voor de vorming van een sterke plattelandsgemeente samen met Molenwaard

Lees meer

VVD onderscheiding voor Kees den Braven

van het Bestuur; geplaatst op woensdag 19 november 2014 door Bestuur

Tijdens de najaar ledenvergadering van VVD afdeling Giessenlanden heeft de aftredende secretaris de heer Kees den Braven een landelijke onderscheiding mogen ontvangen. De partijvoorzitter van het landelijk VVD bestuur, Henry Keizer, heeft de Thorbecke penning uitgereikt.

Lees meer

Bert Snoek stopt als wethouder Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 18 november 2014

Wethouder Bert Snoek heeft zijn ontslag aangeboden als wethouder bij de gemeente Giessenlanden. Hij is tot de conclusie gekomen dat het werk als wethouder voor hem niet te combineren is met zijn baan bij de rijksoverheid.

Lees meer

Programmabegroting 2015, Uitwerking Takendiscussie en Raadsopdrachten

Fractie in actie; geplaatst op vrijdag 14 november 2014 door Fractievoorzitter

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 13 november jl. heeft de raad van Giessenlanden de Programmabegroting 2015 in combinatie met de Takendiscussie en de Raadsopdrachten 2015-2018 vastgesteld. Fractievoorzitter Bram Visser heeft namens de VVD in zijn algemene beschouwing het volgende aan de orde gesteld.

Lees meer

Informatiemarkt over veranderingen in de zorg

Dossier Wmo & Zorg; geplaatst op donderdag 16 oktober 2014

De gemeente neemt vanaf januari 2015 veel taken van de Rijksoverheid over op het gebied van de ondersteuning, jeugdhulp, werk en inkomen. Dit heet ook wel ‘de drie decentralisaties’. De gemeente wil inwoners informeren over de veranderingen en wat dit voor hen betekent

Lees meer

GiessenlandenNet en de ontbrekende 70.000 meter glasvezel

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 28 september 2014

Volgens kabelexploitant Ziggo is overstappen naar het nog aan te leggen glasvezelnetwerk van GiessenlandenNet niet nodig. Wethouder Bert Snoek moest er donderdagavond om glimlachen. "Met deze campagne probeert Ziggo haar eigen zwakte te verdoezelen."

Lees meer

College Giessenlanden, Onderzoek recreatieparken Giessenburg afgerond

Dossier Giessenburg; geplaatst op woensdag 10 september 2014

UITSTEL! De gemeente Giessenlanden heeft opnieuw uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van herbestemming van recreatieparken De Giessenburg en De Bilderhof.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap