Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

VVD beschouwingen voor gemeentebegroting 2014 en evaluatie 2010-2014

Fractie in actie; geplaatst op zondag 17 november 2013 door Fractievoorzitter

In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 14 november jl. heeft de raad van Giessenlanden de gemeentebegroting 2014 vastgesteld. Fractievoorzitter Bert Snoek heeft namens de VVD in zijn algemene beschouwing ook de evaluatie van het collegeprogramma 2010-2014 aan de orde gesteld.

Lees meer

College Giessenlanden, ‘investeren met verstand’

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 12 november 2013

In totaal kan er 25 miljoen euro, verdeeld over vijf jaar, worden besteed. Alle dorpen zullen ervan profiteren. Veel projecten die door de dorpsraden of vanuit andere partijen uit de samenleving zijn aangedragen, kunnen nu worden verwezenlijkt.

Lees meer

VVD kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2014

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

De afdeling Giessenlanden heeft op 6 november 2013 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vastgesteld. Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden. De VVD krijgt in Giessenlanden lijstnummer 1 en telt in totaal 25 kandidaten.

Lees meer

Bert Snoek, Wat is de kern c.q. wat is de essentie?

VERKIEZINGEN; geplaatst op zondag 10 november 2013

Presentatie van fractievoorzitter Bert Snoek tijdens de ledenvergadering van 6 november jl. over het verkiezingsprogramma VVD Giessenlanden 2014-2018.

Lees meer

Bert Snoek Lijsttrekker VVD Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 7 november 2013

Fractievoorzitter Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De ledenvergadering van de VVD stelde ook het verkiezingsprogramma met de titel ondernemend & samenredzaam’ vast.

Lees meer

Opening nieuw Gezondheidscentrum met appartementen in Arkel

Dossier Arkel; geplaatst op zaterdag 2 november 2013

Op donderdag 31 oktober openden Kleurrijk Wonen en de gemeente Giessenlanden op feestelijke wijze het vernieuwde Raadhuisplein in Arkel. KleurrijkWonen bouwde hier een nieuw gezondheidscentrum met appartementen. De gemeente Giessenlanden heeft het plein opnieuw ingericht.

Lees meer

Najaarsledenvergadering van de afdeling Giessenlanden

van het Bestuur; geplaatst op dinsdag 29 oktober 2013 door Bestuur

Deze ledenvergadering staat in het teken van het verkiezingsprogramma en vaststelling van de kandidatenlijst t.b.v. de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

Lees meer

Jan de Groot, ‘Bij de ondernemer aan tafel zitten’

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 26 oktober 2013

Natuurlijk is de economische recessie vaak onderwerp van gesprek. De gevolgen zijn enorm verschillend. Wat mij elke keer weer opvalt, is de gedrevenheid waarmee de ondernemers creatieve oplossingen vinden om de gevolgen op te vangen. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk punt.

Lees meer

Giessenlanden, symposium ‘Tot in de kern met bewoners’

Dossier Samenwerken; geplaatst op dinsdag 8 oktober 2013

Ruim 80 deelnemers gingen donderdag 26 september op het symposium ‘Tot in de kern met bewoners’ met elkaar in gesprek over samenwerking tussen gemeente en inwoners. Het symposium was georganiseerd door Woonactief, de Giessenlandse dorpsraden en de gemeente Giessenlanden.

Lees meer

SamenZonneEnergie ook in Giessenlanden

Dossier Duurzaam & Energie; geplaatst op maandag 30 september 2013

Vanaf 30 september starten de gemeente Giessenlanden en 23 andere Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr de tweede grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland onder de naam SamenZonneEnergie.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap