Nieuws

Hier vindt u het nieuwsarchief van VVD Giessenlanden

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:

Bert Snoek Lijsttrekker VVD Giessenlanden

VERKIEZINGEN; geplaatst op donderdag 7 november 2013

Fractievoorzitter Bert Snoek is lijsttrekker van de VVD in Giessenlanden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De ledenvergadering van de VVD stelde ook het verkiezingsprogramma met de titel ondernemend & samenredzaam’ vast.

Lees meer

Opening nieuw Gezondheidscentrum met appartementen in Arkel

Dossier Arkel; geplaatst op zaterdag 2 november 2013

Op donderdag 31 oktober openden Kleurrijk Wonen en de gemeente Giessenlanden op feestelijke wijze het vernieuwde Raadhuisplein in Arkel. KleurrijkWonen bouwde hier een nieuw gezondheidscentrum met appartementen. De gemeente Giessenlanden heeft het plein opnieuw ingericht.

Lees meer

Najaarsledenvergadering van de afdeling Giessenlanden

van het Bestuur; geplaatst op dinsdag 29 oktober 2013 door Bestuur

Deze ledenvergadering staat in het teken van het verkiezingsprogramma en vaststelling van de kandidatenlijst t.b.v. de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

Lees meer

Jan de Groot, ‘Bij de ondernemer aan tafel zitten’

Mening(en) van; geplaatst op zaterdag 26 oktober 2013

Natuurlijk is de economische recessie vaak onderwerp van gesprek. De gevolgen zijn enorm verschillend. Wat mij elke keer weer opvalt, is de gedrevenheid waarmee de ondernemers creatieve oplossingen vinden om de gevolgen op te vangen. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk punt.

Lees meer

Giessenlanden, symposium ‘Tot in de kern met bewoners’

Dossier Samenwerken; geplaatst op dinsdag 8 oktober 2013

Ruim 80 deelnemers gingen donderdag 26 september op het symposium ‘Tot in de kern met bewoners’ met elkaar in gesprek over samenwerking tussen gemeente en inwoners. Het symposium was georganiseerd door Woonactief, de Giessenlandse dorpsraden en de gemeente Giessenlanden.

Lees meer

SamenZonneEnergie ook in Giessenlanden

Dossier Duurzaam & Energie; geplaatst op maandag 30 september 2013

Vanaf 30 september starten de gemeente Giessenlanden en 23 andere Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr de tweede grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland onder de naam SamenZonneEnergie.

Lees meer

Duurzaamheid leeft. Wat doe jij?

Dossier Duurzaam & Energie; geplaatst op zaterdag 28 september 2013

In een duurzame streek is het in de toekomst goed leven en werken! De Maand van de duurzaamheid is inmiddels gestart. De gemeenten Giessenlanden, Leerdam, Molenwaard en Zederik organiseren en stimuleren samen met Stichting BlauwZaam deze Maand van de duurzaamheid.

Lees meer

Veiligheidsregio ZHZ en ziekenhuizen tekenen convenant

Dossier Samenwerken; geplaatst op vrijdag 13 september 2013

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en ziekenhuizen versterken samenwerking ziekenhuiszorg onder crisisomstandigheden. Afgelopen woensdag hebben het bestuur van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid, het Beatrixziekenhuis en het Albert Schweitzer ziekenhuis een overeenkomst getekend.

Lees meer

Column Peter van den Bosch, ‘Lokale belastingen, leuker maken?’

Mening(en) van; geplaatst op dinsdag 13 augustus 2013

Jaarlijks ontvangen bijna alle burgers van hun gemeente een aanslagbiljet en in veel gevallen ook een WOZ-beschikking. De brief wordt van de deurmat of uit de brievenbus gehaald en roept vaak veel emoties op. Kan dat niet anders? Welke burger weet precies wat er in staat?

Lees meer

Zuid-Holland krijgt nieuwe Commissaris van de Koning

Provinciale politiek; geplaatst op zaterdag 20 juli 2013

Provinciale Staten stellen een profielschets voor de nieuwe Commissaris van de Koning (CdK) op die wordt voorbereid door de fractievoorzitters. Zij willen de ontwerp-profielschets via een enquête graag toetsen aan de mening van inwoners en organisaties in Zuid-Holland.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap