Paspoort Bram Visser

Bram Visser, raadslid en per 24-04-2014 fractievoorzitter
Bram Visser (1968), geboren in Sliedrecht, getrouwd met Rianne Verschoor, 2 kinderen, dochter Irene en zoon Coen, sinds 2001 woonachtig aan de Binnendamseweg 24 in Giessen-Oudekerk.
 
Opleiding & ervaring Van 1986-1991 Bestuurskunde aan Erasmus Universiteit in Rotterdam, daarna militaire dienstplicht, reserveofficier van de KMAR, eerste baan bij Algemene Rekenkamer van 1993-1996. Vervolgens Berenschot 10,5 jaar werkzaam in 4 verschillende functies. Eind 2006 medeoprichter en -eigenaar van Byce, bureau voor interim management en executive search in Utrecht. Sinds 2010 raadslid in Giessenlanden.
 
Mijn politieke drijfveer? Ik wil graag een gepaste bijdrage leveren aan mijn sociale leefomgeving vanuit mijn liberale overtuiging. Als raadslid kun je een dergelijke rol vervullen, waarbij het in mijn optiek altijd van belang is dat je je altijd blijft afvragen wat 'nut en noodzaak' is van beleid en de daarmee samenhangende geldstromen. Niets is of gaat tenslotte vanzelfsprekend. In de kern gaat het bij gemeentepolitiek uiteindelijk, net als bij ondernemerschap, om vijf D's: Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorzetten.
 
Waarom bij de VVD? Ik ben lid van VVD, omdat ik een warm aanhanger ben van het liberale gedachtegoed. Het is mijn overtuiging dat de kracht van het individu, de eigen verantwoordelijkheid en het respect voor de ander de basis zijn voor een gezonde samenleving. Met andere woorden, ik kan me heel goed identificeren met de kernwaarden van de VVD: vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, gelijkwaardigheid en sociale gerechtigheid. Daar kom ik voor uit, daar maak ik me sterk voor en daaraan wil ik op gepaste wijze mijn bijdrage leveren in Giessenlanden, onder meer door me weer beschikbaar te stellen voor plaats 2 van de kandidatenlijst.
 
Het VVD- verkiezingsprogramma onder de noemer 'ondernemend & samenredzaam' is een uitstekend programma dat een goede basis is voor een vitaal, leefbaar en financieel gezond Giessenlanden in de komende jaren.
Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap